Om Lenangen

Lenangen

I et av Norges mest naturskjønne områder ligger Lenangen. Her får du ekte alper og ekstrem natur, under 2 timer fra Tromsø.

Å kunne kombinere rolige stunder på hytta med fine opplevelser i nærheten, er noe mange drømmer om. Med hytte på Storgalten i Lenangen har du et godt utgangspunkt for nettopp det. Avhengig av om det er sommer eller vinter, og om du vil finne på noe rett utenfor døra, eller du vil ta en biltur – her er det noe for enhver smak.

Skiturer rett fra døra

Når du går ut av døra har du tilgang til fjell på over 1200 meter hvor din neste topptur venter. Du kan også finne preparerte løyper for langrenn i nærområdet

Turer i fjell og mark

Både sommer som vinter er det flott natur du kan gå korte og lange turer

Kort avstand til flyplass og byliv

Tromsø er bare en kort kjøretur unna. Det er mindre enn 100 km fra hytta di til byliv, kjøpesenter og flyplass hvis du trenger det

Båt og fiske

Lyngenfjorden er bare et steinkast unna og det er muligheter for havfiske, vannsport og andre aktiviteter.

Egen båt?

Du kan enkelt komme kystveien og bruke gjestehavna i Lenangen. Det er også et godt utgangspunkt til mange flotte områder og øyer.

Friluftsliv

Du kan kose deg i naturen til alle årstider, enten alene eller med hele familien, ta med venner og kjente og besøk Lenangen.

Når hytta står ferdig har du et nærområde du kan nyte året rundt. Det er umiddelbar nærhet til sjø, fjell og urørt natur og du kan utfolde deg fritt med alle tenkelige aktiviteter, sommer som vinter.

Kontakt oss for mer informasjon

Vi hjelper deg i gang med drømmehytta. Vi er også behjelpelige med å finne entreprenører som bygger hytta for deg hvis du ønsker det

Kontakt oss